Hokkaido-fritter – En Sund og Lækker Snack
Hvis du endnu ikke har prøvet at lave fritter af hokkaido-græskar, så er det tid til at give det et forsøg! Hokkaido-græskarrets naturlige sødme bliver fremhævet, når det ristes i ovnen, hvor det får en sprød, karamelliseret overflade og en blød midte – perfekt som sunde fritter. De er utrolig nemme at lave, da de blot skal bages i ovnen. Hokkaido-fritter er et skønt tilbehør til efterårsretter eller som en side til saftigt oksekød.
Sådan gør du:
- Vask græskarret grundigt, da skrællen kan spises.
- Halver det og fjern kernerne.
- Skær græskarret i ca. 1 cm tykke både eller “fritter”.
- Læg fritterne på en bageplade, drys med groft salt og chili-flager for lidt ekstra varme.
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter, indtil de er sprøde udenpå og bløde indeni.
- Server med en lækker, hjemmelavet mayo som dip.